Konferenca e përbashkët e presidentit të Sllovenisë, Borut Pahor dhe presidentit të Kosovës Hashim Thaçi.

Loading...

Konferenca e përbashkët e presidentit të Sllovenisë, Borut Pahor dhe presidentit të Kosovës Hashim Thaçi.

Pahor po qëndron në një vizitë zyrtare në Kosovë.

Konferenca për media e presidentëve Thaçi dhe Pahor – 12.02.2018

Konferenca për media e presidentëve Thaçi dhe Pahor – 12.02.2018

Posted by RTV21 on Montag, 12. Februar 2018