Javën e ardhshme në Florida të SHBA-së më 18-19 Janar do të mbahet konferenca e parë në lidhje me valutat virtuale

Javën e ardhshme në Florida të SHBA-së më 18-19 Janar do të mbahet konferenca e parë në lidhje me valutat virtuale

Organizatorët e “North America Bitcoin Conference” deklaruan se më nuk mund të bëhet pagesa për biletat hyrëse me Bitcoin dhe valuta tjera virtuale .

Të dhënat duhet të regjistrohen në formë manuale dhe më nuk do ketë hapësirë kohore për ‘Last minute’ pagesa me Bitcoin por pagesë në formë të zakonshme. Çmimi për pjesëmarrje në këtë konferencë do jetë 1000 dollarë./21Media

Image may contain: text and outdoor