Në Muzeun e Kosovës ka filluar konferenca ndërkombëtare për Muze dhe Trashëgimi “MeetSeeDo”, në të cilën po marrin pjesë mbi 100 pjesëmarrës nga 13 shtete të ndryshme./21Media

Në Muzeun e Kosovës ka filluar konferenca ndërkombëtare për Muze dhe Trashëgimi “MeetSeeDo”, në të cilën po marrin pjesë mbi 100 pjesëmarrës nga 13 shtete të ndryshme./21Media