Qokollata, qumështi, por edhe disa produkte tjera

Qokollata, qumështi, por edhe disa produkte tjera

Të ushqyerit me ushqime të shëndetshme, ndihmon në të qenit të shëndetshëm.

“Ju nuk mund ta nënvlerësoni rëndësinë e të ushqyerit të mirë kur bëhet fjalë për sistemin tuaj imunitar”, ka thënë Karen Ansel, zëdhënëse e Akademisë së të ushqyerit dhe dietave.

Sipas saj, vitaminat, mineralet, antioksidantët  janë përbërësit që e mbajnë trupin tuaj të fortë  dhe ndihmon në shmangien e infeksioneve.

Ansel ka rënditur një listë ushqimesh, të cilat parandalojnë ftohjen dhe gripin.

Qumështi

Çaji

Speci i kuq

Boronicat

Çokollata e zezë

Peshku

Hudhra

Agrumet

Kosi

Kërpudhat/21Media