Mbledhje përkujtimore për profesorin Skënder Gashi

Mbledhje përkujtimore për profesorin Skënder Gashi

Në nderim të jetës dhe veprës së profesor Skënder Gashit, në Institutin Albanologjik të Kosovës, u mbajt mbledhje përkujtimore. U vlerësua lart veprimtaria e tij në fushën e gjuhësisë./21Media