"Kosova dhe Serbia më 2019 duhet të arrijnë marrëveshje”.-Limaj: Serbisë ta njohë pavarësinë e Kosovës

“Kosova dhe Serbia më 2019 duhet të arrijnë marrëveshje”.-Limaj: Serbisë ta njohë pavarësinë e Kosovës

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett deklaroi se 2019-ta është viti, kur Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë marrëveshjen gjithëpërfshirëse. Nënvizoi se edhe durimi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka kufij.

Ndërsa, bashkëkryesuesi i delegacionit të Kosovës në këto bisedime Fatmir Limaj tha se Serbia duhet ta njohë realitetin: pavarësinë e Kosovës për të filluar ndërtimin e marrëdhënieve si dy vende fqinje./21Media