Bullard: Diplomohen 43 policë  - hap i rëndësishëm në zhvillimin e lidershipit të Kosovës

Bullard: Diplomohen 43 policë  – hap i rëndësishëm në zhvillimin e lidershipit të Kosovës

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett ka deklaruar se korrupsioni është problem në institucionet e Kosovës, por shpreson se policët do ta luftojnë atë. Këto komente Kosnett i bëri në një ceremoni të diplomimit të Shkollës së Stafit dhe Komandës së Policisë./21Media