Dita ndërkombëtare për eliminimin e dhunës seksuale në konflikt

Dita ndërkombëtare për eliminimin e dhunës seksuale në konflikt

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës Seksuale në Konflikt, Zyra e UN Vomen në Kosovë dhe Ambasada e ShBA-së, organizuan shfaqjen e dokumentarit “Prokurorët”. Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kossnet, tha se Kosova po jep shembull në rajon për mbrojtjen e të mbijetuarve të dhunës seksuale, ndërsa ambasadori i Britanisë në Kosovë, Ruairi O’Conell./21Media