Agron Thaçi: Për disa projekte janë premtuar mjete financiare

Agron Thaçi: Për disa projekte janë premtuar mjete financiare

Me marrëveshjen e Mynihut për hekurudhat dhe  autostradën shprehet gatishmëria për hapjen e rrugëve që janë pjesë e korridoreve hekurudhore që lidhin kryeqytetet e Ballkanit Perëndimor me njëri tjetrin dhe tutje me Evropën. Në këtë temë kolegu Bahtir Cakolli bisedoi me drejtorin e Infrastrukturës së Hekurudhave të Kosovës “INFRAKOS”, Agron Thaçi.(E përgaditi- Bahtir Cakolli, kamera – Sahit Troshupa)./21Media