Muja: Ngjarjet e luftës në Kosovë duhet t’i tregohen botës

Muja: Ngjarjet e luftës në Kosovë duhet t’i tregohen botës

Në rubrikën e kulturës do të flasim për dokumentim e luftës së fundit në Kosovë, kësaj radhe në  Ekspozitën Ndërkombëtare të Artit në Bienalen e Venedikut.  Artisti Alban Muja përmes një video instalacioni do të eksplorojë kujtimet personale dhe kolektive të qytetarëve të Kosovës nga lufta. Përgatiti: Robert Bojaj./21Media