Vlerësojnë mikpritjen e shqiptarëve

Vlerësojnë mikpritjen e shqiptarëve

Një vlerë e shtuar e shqiptarëve pa dyshim se është mikpritja, virtyt ky i cili bie në sy të çdo vizitori në Kosovë. Këtë e theksuan edhe yjet e njohur ndërkombëtar të cilët në fundjavë ishin në festivalin e vjeljes së rrushit harthfest në Rahovec dhe festivalin e filmit turk në Prizren ./21Media