Kërkohet nga Serbia mos t’i mohojë krimet

Kërkohet nga Serbia mos t’i mohojë krimet

Organizata “Youth Initiative for Human Rights Kosovë” se bashku me aktivistë  përkujtuan viktimat e gjenocidit në Srebrenicë, Me këtë organizimin të rinjtë synuan të solidarizohen me popullin boshnjak, dhe të dërgojnë mesazhin e mos harresës së krimit më të tmerrshëm në historinë e re të botës në tokën evropiane./21Media