Merja: Zgjedhjet ndikuan në zbatimin e MSA-së

Merja: Zgjedhjet ndikuan në zbatimin e MSA-së

Grupi për Studime Juridike dhe Politike, nga monitorimi mbi temën “Zbatimi i Planit Kombëtar për MSA-në: Cili është progresi i institucioneve gjatë pjesës së parë të vitit 2017?” bëri të ditur se, nuk po punohet sa duhet në zbatimin e masave për MSA-në./21Media