Java e Sportit Evropian

Java e Sportit Evropian

Për herë të parë në Kosovë po mbahet Java Evropiane e Sportit, e cila është një organizim sportiv që mbahet në javën e fundit të muajit shtator, nëpër vende të ndryshme të Bashkimit Evropian dhe i cili mbështetet edhe nga Komisioni Evropian. Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi tha se Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit vazhdimisht janë duke punuar që të fuqizojnë pozitën e gjinisë femërore në sport./21Media