Aktivitete në shënim të Ditës botërore të turizmit

Aktivitete në shënim të Ditës botërore të turizmit

Sikur në shumë vende të botës, edhe në Kosovë u shënua Dita Botërore e Turizmit. Sot, ushtruesja e detyrës së ministres së Tregtisë dhe Industrisë, Arbëresha Krasniqi, vizitoi Kullën e Zenel Beut në Pejë, si pjesë e aktiviteteve të organizuara për promovimin e turizmit në Kosovë./21Media