Kosova është pjesë e grupin A

Kosova është pjesë e grupin A

Ekipi i volejbollit për meshkuj U20 ka humbur ndeshjen e parë të Kampionatit Ballkanik U-20 të meshkujve nga kombëtarja e Shqipërisë.

Në kampionatin Ballkanik Kosova është mposhtur me rezultat 3:0 (25:9, 25:11, 25:13).

Përfaqësuesja e Kosovës  është pjesë e grupin A ku bëjnë pjesë edhe Shqipëria, Greqia dhe Maqedonia Veriore.