Valmir Buçaj, profesor në Akademinë ushtarake në Ëest Point

Valmir Buçaj, profesor në Akademinë ushtarake në Ëest Point

Përherë e më shpesh na bie të dëgjojmë histori mbresëlënëse të suksesit të brezit të ri nga Kosova nëpër botë. Të reja e të rinj ia dalin mbanë në shumë fusha. Depërtimi i tyre na mbush kënaqësi. Këtë ndiesi na e jep edhe i riu nga komuna e Malishevës Valmir Buçaj.

U bë doktor i matematikës dhe tani është profesor në Akademinë ushtarake në Ëest Point, akademinë elitare në botë, që shkollon oficerët – liderë të ushtrisë amerikane./21Media