Nga Suedia në Kosovë më biçikletë

Loading...

Nga Suedia në Kosovë më biçikletë

Pas një muaj udhëtim me biçikletë nga Suedia për në Kosovë, Jashar Durmishi sot arriti në Prishtinë ku u prit nga miqtë dhe familjaret e tij. Udhëtimi i tij ka filluar me 10 qershor të muajt te kaluar nga Suedia./21Media