Richardson: Të rinjtë kosovarë shumë të suksesshëm

Richardson: Të rinjtë kosovarë shumë të suksesshëm

Kosova shumë shpejt do të bëhet me sallë për artet marciale, e cila do të jetë e stilit japonez dhe do të jetë një ndër të parat në Evropë. Për ndërtimin e kësaj salle është nënshkruar një memorandum mirëkuptimi midis Ministrisë së Sportit, komunës së Prishtinës, UNDP-së,  Komitetit Olimpik të Kosovës dhe Federatës së Karatesë së Kosovës./21Media