“Kosovo Calling” trajton jetën e një familje kosovare, pas luftës së fundit të Kosovë

“Kosovo Calling” trajton jetën e një familje kosovare, pas luftës së fundit të Kosovë

Filmi “Kosovo Calling” trajton jetën e një familje kosovare, pas luftës së fundit të Kosovë, erdhi mbrëmë nën qiellin e hapur, në sheshin “Zahir Pajaziti” në kryeqytet, në kuadër të PriFilmFest.

Ky film trajton jetën e një familje kosovare, pas luftës së fundit të Kosovë.

Personazhet e “Kosovo Calling” luhen nga aktorët: Çun Lajçi, Armond Morina, Fisnik Ademi, May-Linda Kosumovic, Valina Muqolli, Arbneshë Nixha, Luan Kryeziu, Kushtrim Sheremeti, Anisa Ismaili, Adrian Morina dhe Shkelzen Veseli.

Festivali i filmit PriFilmFest ka filluar prej datës 13 korrik dhe çdo natë deri me datën 20 korrik, të gjithë mund të shijojnë filmat që sjell ky festival, në hapësirat e Teatrit Kombëtar, Kinema nën qiellin e hapur te Sheshi “Zahir Pajaziti” ku hyrja është falas për të gjithë, në Kino ABC dhe në Kinemanë tjetër nën qiellin e hapur te Amfiteatri i Muzeut Kombëtar./21Media