Qytetarët ankohen për çmime të larta

Qytetarët ankohen për çmime të larta

Kosotot e lartat të bankave në Kosovë po vazhdojnë t’i shqetësojnë qytetarët.

Një problem tjetër për të cilin ata ankohen është mirëmbajtja e llogarive bankare. Thonë se çmimet që kanë bankat për mirëmbjtje të llogarive janë të larta dhe të panevojshme./21Media

http://rtv21.tv/kostoja-e-mirembajtjes-se-llogarive-bankare/
Facebook Comment