Kozak: Shtetet e Ballkanit Perëndimor kanë të përbashkët ndikimin malinj rus

Kozak: Shtetet e Ballkanit Perëndimor kanë të përbashkët ndikimin malinj rus

Pas publikimit të raportit të Departamentit Amerikan të Shtetit për të Drejtat e Njeriut në vitin 2018, në një konferencë për media ka folur Ambasadori Michael Kozak, nga Byroja e Demokracisë dhe të Drejtave të Njeriut. Kozak ka theksuar se Shtetet e Ballkanit Perëndimor e kanë të përbashkët ndikimin malinj rus dhe ky ndikim shpeshherë lidhet me korrupsionin./21Media