Numri i vëzhguesve arrin në 32.875

Numri i vëzhguesve arrin në 32.875

Komisioni Qendror Zgjedhor akreditoi  17 mijë e  652 vëzhgues për zgjedhjet e 6 tetorit.  Me këtë akreditim, numri i vëzhguesve arrin në 32 mijë e 875.
Ndjekim një deklarim drejtori Ekzekutiv i Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, Yll Buleshkaj./21Media