Mbledhja fillon në ora 11:00

Mbledhja fillon në ora 11:00

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot mban mbledhjen e parë pas emërimit të anëtarëve të rinj nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Këtë institucion tashmë e presin disa punë që lidhen me procese pas formimit të qeverisë së re të Kosovës.

Në mbledhjen e sotme si pikë të rendit të ditës është miratimi i rekomandimit për Presidentin e Kosovës lidhur me kandidatët e radhës për deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Si dhe shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës për zëvendësimin e anëtarëve të Kuvendit Komunal në Podujevë dhe Vushtrri.

Ndryshe, KQZ duhet të fillojë përgatitjet edhe për mbajtjen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar komune në Podujevë.