PZAP hedh poshtë ankesën e Nismës për votat nga Serbia

PZAP hedh poshtë ankesën e Nismës për votat nga Serbia

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim që në rezultatet përfundimtare të hyjnë edhe votat e një vendvotimi në Runik të Skenderajt. Ky vendim erdhi pas rekomandimit të Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve. Ndërsa, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, ka hedhur poshtë ankesën e Nismës për votat e ardhura nga Serbia./21Media