Desku: Deri në orët e pasdites nuk kemi pranuar ndonjë ankesë.-Elezi: Nëse nuk ka ankesa, KQZ i shpall rezultatet përfundimtare nesër

Desku: Deri në orët e pasdites nuk kemi pranuar ndonjë ankesë.-Elezi: Nëse nuk ka ankesa, KQZ i shpall rezultatet përfundimtare nesër

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pritet që nesër të bëjë shpalljen e rezultateve të zgjedhjeve nëse partitë politike nuk drejtojnë ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. Deri në orët e pasdites në PZAP nuk ka pasur asnjë ankesë./21Media