Daka e konfirmoi se deri më tani janë hapur të gjitha vendvotimet

Loading...

Daka e konfirmoi se deri më tani janë hapur të gjitha vendvotimet

Në konferencë e parë për shtyp nga KQZ-ja njoftoi  se në bazë të të dhënave në orën 07:00 janë hapur të gjitha qendrat e votimit në Kosovë.

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka edhe njëherë i ftoi të gjithë qytetarët me të drejt vote të dalin në votime, dhe t’i respektojnë të gjitha rregullat e KQZ-së.

Konferenca e radhës pritet të mbaht në ora 11:30 për të treguar për ecurin e votimit deri në ora 11:00./21Media