Bëhet fjalë për gabim teknik në formularë

Bëhet fjalë për gabim teknik në formularë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur për rinumërimin e 303 vendvotimeve, bazuar në rekomandimin e Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve për shkak të një gabimi teknik./21Media