Jakup Krasniqi ka thënë se çështja e demarkacionit duhet të marr një epilog

Jakup Krasniqi ka thënë se çështja e demarkacionit duhet të marr një epilog

Anëtari i Nismas, Jakup Krasniqi në “Click” të RTV21 ka thënë se çështja e demarkacionit nuk ka shumë zgjidhje dhe se ekziston vetëm një rrugë për ta përfunduar këtë çështje e e ajo rrugë është që kjo çështje të shkojë në kuvend për ratifikim dhe kuvendi t’i thotë jo kësaj marrëveshje dhe të hapën rrugë tjera të rishikimit ose të arbitrazhit, shkruan rtv21.tv

Krasniqi po ashtu tha se se komisonet e dy shteteve të Malit të Zi dhe Kosovës kanë rënë dakord për këtë marrëveshje dhe kuvendi i Malit të Zi veç e ka ratifikuar demarkacionin me Kosovën dhe tash është rradha që kuvendi i Kosovës t’i thotë ose po ose jo kësaj marrëveshje./21Media