Intervistë me Jeta Krasniqin nga KDI

Intervistë me Jeta Krasniqin nga KDI

Pas vizitës së përfaqësuesit special të presidentit amerikan, Donald Trump, për marrëveshjen e paqes në mes të Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell, Jeta Krasniqi nga Instituti Demokratik i Kosovës në një intervistë për televizionin tonë, tha se kjo vizitë tregon konfirmimin e mbështetjes amerikane për dialogun. Krasniqi tha se edhe Bashkimi Evropian ka përkushtim për procesin e dialogut, por Kosovës i mbetet të ketë një konsensus të gjerë politik./21Media