Opinione rreth dialogut me Serbinë.-Greiçevci: Çështja e të pagjeturit në marrëveshjen finale

Opinione rreth dialogut me Serbinë.-Greiçevci: Çështja e të pagjeturit në marrëveshjen finale

Takimi i ekipit negociator me përfaqësuesen e lartë të Bashkimit Evropian Federika Mogherini, shërben për të qartësuar pozicionin e Kosovës në raport me dialogun me Serbinë vlerësojnë analistët politik. Sipas tyre, përfaqësuesit e Kosovës duhet t’i shfrytëzojnë këto takime për hapjen e temave që kërkojnë zgjidhje, siç është tema e të pagjeturve dhe marrëveshjet që nuk kanë gjetur zbatim nga Serbia. /21 Media