Këto pajisje i takonin të ardhmes

Këto pajisje i takonin të ardhmes

Shkenca dhe teknologjitë po zhvillohen kaq shpejt saqë është pothuajse është e pamundur të gjurmohen të gjitha shpikjet e reja që shfaqen.

Instrumentet që ne nuk mund të ëndërrojmë tani po hyjnë në jetën tonë me shpejtësinë e zërit. Lentet bionike që mund të ndryshojnë realitetin, çadrat e padukshme të ajrit dhe një stilolaps 3D që tërheq objekte të prekshme – e ardhmja është këtu!

Ana e ndritshme dëshiron t’ju tregojë këto pajisje dhe pajisje që dukeshin futuristike vetëm disa vjet më parë, transmeton rtv21.tv.

Teknologjia e lenteve intraokulare bionike të zhvilluara nga shkencëtarët besohet të rivendosë shikimin. Kush e di, ndoshta në lentet e ardhshme mund të zëvendësojë plotësisht një sy si ky lentë imagjinare më poshtë?/21Media