Panel diskutimi për rëndësinë e marrëveshjes mes APIK dhe mediave

Panel diskutimi për rëndësinë e marrëveshjes mes APIK dhe mediave

Në shënim të Ditës Botërore të Librit dhe të Drejtave Autoriale, Qendra Informative dhe Kulturore e BE-së ka organizuar panel diskutues me temën “Ligji për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta dhe implementimi i tij në raport me mediat”./21Media