Ansambli  “Shota” nderohet me medaljen “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”

Ansambli  “Shota” nderohet me medaljen “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”

Kryeministri Haradinaj u takua me anëtarët e Ansamblit “Shota” dhe iu premtoi përkrahje për shkak të vlerave që përçojnë. Përderisa drejtori i “Shotës” tha se ansambli mundohet të jetë ambasador i mirë i vendit. Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve, në këtë rast, pranoi medaljen “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”, të cilën iu dorëzoi i pari i qeverisë kosovare./21Media