Haradinaj: Kemi një mandatar, duhet pritur si do të veprojë ai

Haradinaj: Kemi një mandatar, duhet pritur si do të veprojë ai

Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj tha se  për momentin nuk duhet të flitet për një qeveri teknike, pasi ka një mandatar për kryeministër dhe duhet pritur si do të veprojë ai. Haradinaj deklaroi gjithashtu se marrëveshja për hekurudhat me Serbinë nuk i bën asnjë dëm Kosovës. (Teksti: Kujtesa Bajrami-Fana, Kamera: Sadik Bylykbashi)./21Media