Haradinaj: Duhet ta gjemë një mënyrë që të mbërrijmë edhe te prodhuesit

Haradinaj: Duhet ta gjemë një mënyrë që të mbërrijmë edhe te prodhuesit

Kryeministri Ramush Haradinaj ka zhvilluar vizitë në Fabrikën e ujit “Zajçeci”, në fshatin Zajqec të Kamenicës. Kryeministri Haradinaj tha se kjo fabrikë është zhvilluar me financim vetanak nga investitorët dhe tha se fabrika duhet të punësoj sa më shumë që ta mbaj rininë brenda Kosovës./21Media