Në Kosovë, sot do të jetë mot kryesisht me diell dhe i ngrohtë

Në Kosovë, sot do të jetë mot kryesisht me diell dhe i ngrohtë

Do të fryej një erë e dobët. Temperatura më e ulët do të jetë nga 10 në 15, ajo më e larta e ditës nga 23 në 28 gradë.

Kushtet biometeorologjike do të jenë të përshtatshme për shumicën e pacientëve kronikë. Disa probleme mund të ndikojnë tek njerëzit që vuajnë nga hipotensioni./21Media