Daka flet për rezultatin e zgjedhjeve në Istog

Daka flet për rezultatin e zgjedhjeve në Istog

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pas përfundimit të numërimit të votave me postë dhe me kusht në komunën e Istogut, ku fitues doli Haki Rugova i LDK-së me 14 vota më shumë se kandidati i AAK-së, Gani Dreshaj ka thënë se asnjëherë më parë nuk ka pasur kësilloj rezultati në zgjedhje në Kosovë.

Ndryshe, Haki Rugova i LDK ka marrë 10,033 vota kurse Gani Dreshaj i AAK-së 10,019 vota në Istog.