Filmi u mirëprit në “Dea Film Fest”

Filmi u mirëprit në “Dea Film Fest”

Të huajt mund të kenë dëgjuar se në Kosovë ka myslimanë dhe këta nuk janë fort dashamirë të të huajve të krishterë. Me këtë paragjykim përballet një anglez në Kosovë. Një keqkuptim me një shqiptar, ta jep përshtypjen se është për arsye fetare, por e gjitha ka të bëjë me sportin. Është filmi “Kryqëzimi” i regjisorit Xhelal Haliti, që audiencën shqiptare dhe të huaj në Festivalin e Filmit “Dea” në Sarandë i bëri të qeshë./21Media