Tashmë janë mbyllur qëndrat e votimit

Tashmë janë mbyllur qëndrat e votimit

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në konferencë për media njoftoi se dalja e votuesve deri në ora 18 e 30 minuta nga të dhënat e përpunuara gjithsej në 3.428 vendvotime apo në përqindje 97.61% të akumuluara të drejtën e votës e kanë shfrytëzuar 795. 577 votues apo 44.50%.

Jehonë më të madhe të votuesve kishim në këto komuna Aerodrom 52.87 %, Manastir 53.26%, Bogdanc 56.16%, Gazi Baba 47.01%, Gjevgjeli 66.17%, Dellçevë 57.52%, Demir Kapi 68.45%, Krushevë 66.97%, Negotinë 65.25% dhe në  Strumicë dalja e votuesve deri në ora 18:30 është 52.58%.

Dalje më të ulët të votuesve kemi në këto komuna Bogovinë 16.11%, Vrapçishtë 18.41%, Zhelinë 15.42%, Mavrovë-Rostushë 27.70%, dhe në Tearcë deri në ora 18:30 jehona e daljes së votuesve është 23.58%. /21Media