Debelde qendër turistike

Debelde qendër turistike

Fshati Debelde që gjendet në kufirin me Maqedoninë, gradualisht po popullohet dhe po behet atraktiv për vizitorë. Janë mbjella qindra hektarë me peme, kurse ka filluar ndërtimi i qendrave turistike në lartësinë mbidetare 1 mije 400 metra./21Media