Koncert në kishën “Shën Sofia”

Koncert në kishën “Shën Sofia”

Kuinteti në piano nga Zagrebi sonte do të mbajë koncert në kishën “Shën Sofia”, në kuadër të festivalit “Vera e Ohrit”.

Do të interpretojnë muzikantët Ilin-Dime Dimovski në kontrabas, Federiko Lovato-piano, Hërvoje Filips – violë, Nikolla Jovanoviq – violonçelë dhe Alina Gubajdulina në violinë./21Media