Studentët e Fakultetit Filozofik hulumtim për 20 vjetorin e dëbimit të Kosovarëve

Studentët e Fakultetit Filozofik hulumtim për 20 vjetorin e dëbimit të Kosovarëve

Në 20 vjetorin e dëbimit të qytetarëve të Kosovës, nga trevat e tyre, studentët e vitit të dytë të Departamentit të Sociologjisë, kanë prezantuar hulumtimin “Kujtesa përballë Harresës – 20 Vjetori i dëbimit nga Kosova. Hulumtim ky, i cili është vazhdim i atij të 10 vjetorit dhe 15 vjetorit të eksodit shqiptarë./21Media