Dy dekada nuk është bërë asnjë investim në memorialin Jasharaj

Dy dekada nuk është bërë asnjë investim në memorialin Jasharaj

Kulla e familjes Jashari në Prekaz ka vite që është në gjendje jo të mire dhe me kalimin e kohës ajo vetëm po shkatërrohet. Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës, e ka bërë koston e revidimit të projektit që sillet rreth 6 milionë euro, por presin që të formohet Qeveria e re për ta jetësur projektin.( Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Orhan Bylykbash./21Media