Zëvendëskryeministri i Kosovës, njëherësh një nga hartuesit e Kushtetutës së Kosovës  tha se është i kënaqur me funksionimin e kushtetues dhe zbatimin e saj përkundër disa shkeljeve që janë bërë. Theksoi se kanë  ndërtuar mekanizma  për ta mbrojtur atë nga shkelësit potencial. Ndryshimi i kushtetutës sa i përket shndërrimit e FSK-së ne ushtri është i nevojshëm, por sipas Kuqit, ndryshimi duhet të jete i plotë sikurse e parasheh kushtetuta./21Media

Zëvendëskryeministri i Kosovës, njëherësh një nga hartuesit e Kushtetutës së Kosovës  tha se është i kënaqur me funksionimin e kushtetues dhe zbatimin e saj përkundër disa shkeljeve që janë bërë. Theksoi se kanë  ndërtuar mekanizma  për ta mbrojtur atë nga shkelësit potencial. Ndryshimi i kushtetutës sa i përket shndërrimit e FSK-së ne ushtri është i nevojshëm, por sipas Kuqit, ndryshimi duhet të jete i plotë sikurse e parasheh kushtetuta./21Media