Është me të vërtetë e vështirë të imagjinohet një pamje moderne pa fotoshop

Është me të vërtetë e vështirë të imagjinohet një pamje moderne pa fotoshop

Kjo i bën ngjyrat të ndritshme dhe objektet të bëhen më realiste. Por ndonjëherë gjithçka shkon shumë larg: trupat bëhen deformuar, lëkura e njerëzve ndryshon ngjyrën e saj, një sy zhduket, dhe një krah ekstra duket …

Këto dështime janë aq të gjalla sa miliona përdorues të internetit i vënë re dhe thjesht nuk mund të ndalojnë së qeshuri.

Dështime në fotoshop ka pasur edhe në kopertinat e revistave të ndryshme të cilat janë të dukshme. 13 raste të tilla janë të paraqitura më poshtë./21Media