Çfar i preokupon bashkëatdhetarët tanë në diasporë?

Çfar i preokupon bashkëatdhetarët tanë në diasporë?

Për të dytin vit me radhë janë mbledhë banorët e fshatrave Hajkobillë, Dabishec dhe Gllogovicë të komunës së Prishtinës.  Sipas tyre qëllimi i këtij organizimi  ishte që të takohen, pasi shumica e tyre janë shpërngulur në kryeqytet, por një pjesë e tyre edhe diasporë./21Media