Disa nga fotografitë që u rikrijuan

Loading...

Disa nga fotografitë që u rikrijuan

Realizimi i një fotografie kërkonte 30 minuta në shekullin e 19-të. Natyrisht këto fotografi ishin të rralla dhe kishin vlerë të madhe. Tash jeni më me fat. Jo vetëm që mund t’i krijoni fotografitë e reja çdo sekondë, por edhe t’i rikrijoni të vjetrat. Kjo është mjaft argëtuese dhe ju ofron mundësinë t’i jetoni dhe t’i rishijoni këto momente të ëmbëla përsëri.

Mosha është i vetmi ndryshim këtu

2 motra, dashuria e vetme

30 vjet diferencë

Atëherë dhe tash, 1999 vs 2018

Gjyshja është gjithmonë e gatshme të të ushqejë

Motrat në vaskë

Gjëja e vetme që ka ndryshuar është kungulli

Gjithmonë kënaqësi të pranosh dhurata

Qysh nga mosha e hershme i ndihmon nënës të gatuajë

Vëllai i vogël, mbet i vogël gjithmonë

Duke testuar komoditetin

Të rritur por ende të llastuar

Idetë e bukura e kreative për rikrijimin e fotove, ua shuajnë mallin e ju kthejnë mbrapa në kohë./21Media