Edhe macet bëjnë sherre

Edhe macet bëjnë sherre

Në kohën e sotme, njerëzit në masë të madhe janë duke u kujdesur dhe jetuar me kafshë dhe shpezë të ndryshme në shtëpi, shkruan rtv21.tv

Mbase ato janë shoqëruese të mira, por edhe kalimi me to u shton lumturinë, por ndonjëherë edhe ato ”qarten” dhe kjo pikërisht kur pronarët apo njerëzit që qëndrojnë me to duan të bëjnë fotografi.

Megjithëse të lezetshme, macet dinë t’ua prishin fotografitë njerëzve. Më poshtë shihni disa fotografi qesharake, kur macet e arrijnë qëllimin e tyre./21Media