A e keni menduar këtë?

A e keni menduar këtë?

Kur është fjala për festat e veçanta ka persona që duan të duken sa më interesant dhe të eksperimentojnë me paraqitjen e tyre. Nëse jeni të gatshëm ta bëni këtë atëherë akullorja është frymëzimi më i përsosur, shkruan rtv21.tv

Këtë e kanë aplikuar disa nga artistët e grimit të cilët më pastaj fotografitë i kanë vendosur në rrjetet sociale. Për shembull Reddit ka realizuar një grim mbresëlënës që ngjasonte në akullore, e shumë të tjerë sosh imazhet e të cilëve i sjellim më poshtë./21Media